Goed het nieuwe jaar in

Goed het nieuwe jaar in

  • 3 jan, 2016
  • Caresse Beaute
  • 0 Comments

Goede voornemensGewicht voor PowerSlim? ‘ik woog 86 kilo’
Had je altijd al overgewicht? ‘Ik woog altijd al meer dan mijn vriendinnen.  Een paar kilo maar, maar toch voelde ik mij altijd het dikkertje. Toen ik op mijn 28ste samen met mijn vriend een espressobar opende ging het mis. Wij verkopen in de espressobar heerlijke taartjes,  muffins, cupcakes, chocolade en verse broodjes. En natuurlijk de latte’s caramel met volle melk.  Het is dan moeilijk om zelf niets te pakken! En wat kan elke dag een paar koppen cappuccino nou voor kwaad?’
Wanneer kwam de omslag? ‘Ik wilde dit jaar slank het nieuwe jaar in. Ik werd 30, ging op vakantie en wilde niet meer als kleine dikkerd op de foto. Ik wilde afvallen en weer fit zijn. Als ik het nou niet doe, doe ik het nooit meer. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en alle kleren aankunnen die ik mooi vind.’
Hoe ben je uiteindelijk afgevallen? ‘Op Facebook zag ik al enkele foto’s voorbij komen van mensen die met het PowerSlim afslank- programma waren afgevallen. En wat een  resultaat! Als zij het kunnen dan kan ik dat ook.  Ik besloot om ervoor te gaan en maakte een  afspraak met PowerSlim coach Nicole van Body Slim.  Het ging mij makkelijker af dan gedacht.  Het zijn niet alleen shakes, maar echte  maaltijden. De koekjes en repen vond ik heerlijk!
Gewicht nu? ‘67 kilo’
Zal je op gewicht blijven denk je? ‘Ik heb zeker het vertrouwen dat ik dit gewicht  kan vasthouden. Ik heb een andere levensstijl aangeleerd en ik eet nu veel bewuster. Ik ben veel minder gaan snacken en weet wat verantwoorde tussendoortjes zijn. Ik zit nu zo lekker in mijn vel,  ik wil nooit meer terug!’

Voor meer informatie over PowerSlim: klik HIER

Neem direct contact met ons op: klik HIER

 

Share This Story

Categories

Comments