Professional Peeling

Wat doet een glycolpeeling?

Glycolpeeling verwijdert intensief de dode huidcellen aan het huidoppervlak en stimuleert de aanmaak van nieuwe gezonde cellen, waardoor de gezondheid van de huid verbetert. De nieuwe cellen zorgen voor een gezonde, verjongde en stralende huid. Glycolpeelings bestaan uit verschillende concentraties fruitzuren. Eén van de cosmetische ingrediënten in de glycolpeeling is glycolzuur. Glycolzuur heeft onder andere een positieve invloed op pigment, veroudering en een droge huid.

Hoe werkt Glycolzuur?
Als we ouder worden en onder invloed van UV-straling heeft onze huid steeds meer moeite om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor stapelen de cellen zich op en wordt de huid dof en grauw, gaat meer schilveren en de onzuiverheden kunnen toe nemen. Door de huid met glycolzuur te bewerken krijgt de huid zijn gladde en frisse uitstraling weer terug.

Voor welke problemen?
Rokershuid (geeft meer glans en kleur)
Grove poriën (verfijnt de huidstructuur)
Vette of acnéhuid (zuivert de huid)
Fijne lijntjes/rimpels (gladde huid)
Pigmentproblemen (egalere huid)

 

Fruitzuren reinigen de huid zeer intensief. Tijdens de behandeling ervaart u prikkelend gevoel wat enkele minuten aanhoud. Onvolkomenheden in de bovenste huidlaag worden zo op een gezonde en subtiele wijze ‘weggebrand’.

Bescherm uw huid optimaal tijdens het ‘kuren’ met glycol!
Wanneer u besluit om uw huid te behandelen met glycolpeelings is het van belang dat u de huid goed beschermd. Omdat de bovenste huidlaag tijdelijk sterk verdund wordt, is deze veel gevoeliger voor zonlicht. Bescherm de huid na de behandeling dus optimaal tegen de zon!

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?
Een glycolbehandeling verloopt in verschillende kuren die elkaar wekelijks opvolgen. Tijdens een persoonlijke afspraak neemt Caresse Beauté de tijd om samen met u een glycolbehandeling voor te stellen.