Microdermabrasie

Microdermabrasie

Veroudering, invloeden van de luchtvervuiling en slechte eetgewoonten blokkeren de huid in haar natuurlijke peeling proces. Dode huidcellen blijven op de huid liggen en veroorzaken een doffe, verouderde huid.

Megapeeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Aluminium kristallen worden door middel van een handstukje op de huid aangebracht en vervolgens tezamen met de dode huidcellen weer afgezogen. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd wat resulteert in een gladde en frisse huid.

megapeel

Hoe werkt microdermabrasie?
Het microdermabrasie apparaat werkt met een aanvoerende en een afvoerende luchtstroom in gesloten circuit. In de aanvoerende luchtstroom worden microkristallen gebracht die de huid licht schuren.

De kristallen verwijderen dode huidcellen en deze worden met de afvoerende luchtstroom verwijderd.

Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar; de huid is glad, weldoorbloed en zacht. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?
De microdermabrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, de intensiteit van de behandeling wordt door de specialiste afgestemd op huidtype en huidconditie.

Waarom microdermabrasie met MegaPeel?
Het MegaPeel microdermabrasie systeem is in 1997 in Amerika geïntroduceerd en vooral te vinden bij dermatologen en plastisch chirurgen en huidspecialistische praktijken die gefocust zijn op huidverbetering.

De MegaPeel is instelbaar voor een oppervlakkige of diepe microdermabrasie behandeling en daardoor zeer geliefd bij specialisten die hun cliënten net iets méér willen bieden.

Er zijn 3 mogelijke behandelingen;

Micro-expres behandeling

  • Reiniging van de huid, microdermabrasie en nabehandeling, duur ca. 30 minuten € 99,-

Micro-de luxe behandeling

  • Reiniging van de huid, microdermabrasie en nabehandeling met collageenmasker voor optimaal herstel van de huid, hand- en armmassage, duur ca 60 minuten € 125,-

Kuur

  • 5 Micro-de luxe behandelingen. € 495,-