Britt – Een brede smile

Britt, 30 jaar, – 29 kilo

Mijn naam is Britt Smeulders. Eind mei heb ik de knoop doorgehakt. Ik was in de afgelopen jaren steeds meer aangekomen en ondanks verschillende diëten, shakes, sportscholen en pillen, lukte het me niet om af te vallen. Ik viel hiermee dan 3 kilo af om vervolgens de verleiding van al dat lekkere eten niet te kunnen weerstaan en er weer 4 kilo extra aan kwam. Ik sprak met mijn moeder en zij wilde samen met mij de uitdaging aangaan om af te vallen. Zij wist wel iemand die ons hierbij kon helpen. 

Toen ik hoorde over PowerSlim was ik niet meteen overtuigd, ik had immers al zoveel geprobeerd. Ik keek op de website om eens ervaringen van anderen te lezen. Maar ook ondanks de geweldige resultaten en verhalen die mensen schreven was ik wat terughoudend. Want ja iedereen kon die verhalen schrijven, ik kende ten slotte niemand van die mensen.
Toen mijn moeder zei dat ze iemand kende die ook het PowerSlim afslankprogramma had gevolgd, besloot ik het een kans te geven.
De dag na mijn verjaardag ben ik van start gegaan. Om kennis te maken met de verschillende producten uit het PowerSlim assortiment begon ik met het starterspakket. Ik had verwacht dat ik het niet zo lekker zou vinden, dat het afzien zou worden voor me. Vooral omdat ik nooit echt een goede eter ben geweest. Maar het viel me 100% mee. Ik vond het meeste uit het starterspakket zelfs erg lekker.
Het resultaat van een week was echt super! Ik at 4 a 5 keer op een dag de producten van PowerSlim. Ik koos ervoor om zelf te zorgen voor het avond eten, waarbij ik handig gebruik maakte van het PowerSlim kookboek. In het kookboek staan heerlijke recepten en een duidelijk overzicht van wat ik wel en niet mocht eten in welke fasen.

Dankzij het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn doel bereikt. Het geeft zo’n goed gevoel. Ik heb meer energie. Al mijn kleren zijn te groot, er zal dus geshopt moeten worden en dat is nu absoluut geen straf meer. Ik hoef niet meer naar winkels voor grote maten, of telkens de verkoopster om een grotere maat vragen. Ik kan nu naar winkels waar ik eerst niet eens naar binnen keek, omdat ik dan toch iets leuks zag wat ik niet zou passen.

Het heeft me zoveel goed gebracht, ik voel me beter, fitter, slanker en vooral gezonder!
Als mensen mij vragen “Britt, hoe doe je dat?” Dan zeg ik met een grote smile op mijn smalle hoofdje, PowerSlim!! Als ik het kan, dan kan iedereen het! Zonder shakes en gewoon met echt lekker eten. Zonder meer een aanrader voor iedereen!

 


Meer informatie of een vrijblijvende afspraak??

Neem contact op met Caresse Beauté : klik HIER